Nieuws

Update Corona virus

Nieuws >>

Ondertussen werken we al enige tijd onder aangepaste omstandigheden agv het Corona virus (COVID-19) . Er is gelukkig weer wat meer ruimte om onze patiƫnten op het spreekuur te zien maar wij blijven uw begrip vragen voor onze maatregelen.

Kom niet naar de praktijk zonder eerst telefonisch contact op te nemen.

Reguliere controles van chronisch ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en COPD worden weer opgepakt, de praktijk neemt hiervoor contact op met u, u hoeft niet naar ons te bellen (tenzij anders is afgesproken).

Bent u verkouden, hoesten, keelpijn zonder koorts en benauwdheid blijf dan thuis. Beoordeling door de huisarts is niet nodig. Indien u erg ziek bent met koorts en/ of benauwdheid overleg dan telefonisch met de assistente.

De assistente zal, zoals u gewend bent, het spreekuur zo goed mogelijk plannen. Het kan zijn dat u voor niet dringende zaken langer moet wachten op een afspraak.

Indien mogelijk zullen de spreekuren bestaan uit telefonische afspraken er is nog steeds een beperkt spreekuur.

Vanaf 1 juni kan iedereen met klachten zich laten testen op het coronavirus. Kijk voor meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen .

Hier vindt u tevens instructies over het maken van een afspraak voor een test, u hoeft niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing.

Met dank voor uw begrip,

Ons team van P61

Meer informatie over het coronavirus op thuisarts.nl en rivm.nl of bel met het landelijke publieksnummer 0800-1351.

Terug
Contact
Huisartsen Praktijk61
Leidseweg 61
2253 AA Voorschoten

info@praktijk61.nl
Tel 071-5615417
Fax 071-5619050