Nieuws

Ter kennismaking: Ondersteuner voor Jeugd en Gezin

In juli 2019 is Eugenio van Loenen als OJG bij ons op de praktijk komen werken. De Ondersteuner voor Jeugd en Gezin onderzoekt en bespreekt de klachten / problemen van uw kind met u. Hij kan u voorlichten over allerlei zaken. Hij gaat in gesprek met u en uw kind over passende begeleiding. Uitgangspunt hierbij is dat u uw kind het beste kent en het uiteindelijke besluit neemt. De zorg bestaat uit de volgende stappen: Probleem/vraag verhelderen -> plan van aanpak -> overleg OJG met huisarts -> kortdurende begeleiding en/of verwijzing.

nieuw spoednummer SHR

Met ingang van direct heeft de avond- nacht en weekendhuisartsenpost de SHR een nieuw ( goedkoper ) telefoonnummer:

088-4274700!

Het oude nummer blijft voorlopig ook beschikbaar.

Nieuwe privacyverklaring in kader van AVG

Op 25 mei is de nieuwe privacy wetgeving van start gegaan ( de AVG). In dat kader hebben we onze privacyverklaring aangepast. Zie in de onderste balk van deze website.

Succesvolle kickoff samenwerkingsverband GEZond Voorschoten

Op 20 september 2017 hebben we een succesvolle kickoff gehad van het samenwerkingsverband GEZond Voorschoten tussen onze praktijk, andere huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, apotheek en een dietist.

 

Nieuwe vaste huisarts

Met ingang van 1 mei 2018 zal Ilse Batist, huisarts, voor velen al een bekend gezicht in onze praktijk, op de maandagochtend en de vrijdag komen werken. Wij zijn hier heel blij mee. 

Nieuwe AIOS

Per 1 september 2018 hebben we een nieuwe AIOS in de praktijk. Olivier Rempt zal voor een heel jaar de artsen bijstaan en zich verder bekwamen in het vak van huisarts. Hij volgt Carlijn Smits van Waesberghe op.

Contact
Huisartsen Praktijk61
Leidseweg 61
2253 AA Voorschoten

info@praktijk61.nl
Tel 071-5615417
Fax 071-5619050