Nieuws

Afscheid waarnemend huisarts Nienke Dasselaar, welkom Claire Schreurs

In oktober 2022 is onze trouwe vaste huisartswaarneemster Nienke Dasselaar haar geluk gaan beproeven in Limburg. Wij hebben jarenlang met heel veel plezier met haar samengewerkt en willen haar hier hartelijk voor bedanken. Wij wensen Nienke veel geluk!

We zijn heel blij dat Claire Schreurs, onze trainee van vorig jaar, heeft besloten bij ons als vaste waarnemer te blijven werken! Welkom Claire!

Even voorstellen:

Mijn naam is Sabah Tajjiou en ik zal vanaf 1 maart a.s. als huisarts in opleiding starten met mijn derde en tevens laatste opleidingsjaar in deze huisartsenpraktijk. Samen met mijn man woon ik in Amsterdam. In mijn vrije tijd kook en wandel ik graag, daarnaast breng ik graag tijd door met mijn man, familie en vriendinnen. Als arts heb ik naast de lichamelijke problematiek ook veel belangstelling voor de psyche en sociale situatie van de patient. Omdat je als huisarts de patient in zijn totaliteit bekijkt, sluit dit erg aan bij mijn intresse. De grote diversiteit in hulpvragen, patienten en ziektebeelden maken het voor mij een uitdagend en afwisselend vak. Ik kijk ernaar uit om mijn laatste opleidingsjaar te starten in deze huisartsenpraktijk!

spoednummer SHR

De avond- nacht en weekendhuisartsenpost de SHR  heeft het volgende telefoonnummer:

088-4274700

 

Contact
Huisartsen Praktijk61

Leidseweg 61
2253 AA Voorschoten


Tel 071-5615417
Fax 071-5619050