Nieuws

Update Corona virus

Door de Corona crisis werken we tegenwoordig achter een gesloten voordeur.

Lees verder

Werkzame huisartsen

Naast de vertrouwde gezichten van huisartsen Annelies Oudshoorn en Jaqueline Zinkweg zijn tevens Olivier Rempt en Ilse Batist al enige tijd als vaste huisartsen werkzaam in onze praktijk. Voor vele al bekende gezichten. Met deze uitbreiding van ons team bieden wij extra spreekuren en mogelijkheden voor aanvullende werkzaamheden voor onze patienten. Zoals kleine chirurgische ingrepen en reizigersadvisering.

Wij hopen hiermee toegankelijke en complete huisartsenzorg te blijven bieden!

AIOS Tim Keijer

Per 1 september 2019 is Tim Keijer bij ons werkzaam als huisarts in opleiding. Wij zijn erg blij met zijn deelname in het team!

Corona virus

Door de huidige adviezen betreffende het corona virus (Covid-19) en de toegenomen druk op onze huisartsenpraktijk vragen we uw begrip voor de volgende maatregelen:

Kom niet naar de praktijk zonder eerst telefonische contact op te nemen.

Reguliere controles van chronisch ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en COPD worden uitgesteld.

Bent u verkouden, hoesten, keelpijn zonder koorts en benauwdheid blijf dan thuis. Beoordeling door de huisarts is niet nodig. Indien u erg ziek bent met koorts en/ of benauwdheid overleg dan telefonisch met de assistente.

Voor niet dringende zaken vragen wij u de afspraak uit te stellen.

De assistente zal, zoals u gewend bent, het spreekuur zo goed mogelijk plannen. Het kan zijn dat u voor niet dringende zaken langer moet wachten op een afspraak.

Indien mogelijk zullen de spreekuren bestaan uit telefonische afspraken en zal er een beperkt spreekuur zijn.

Met dank voor uw begrip,

Ons team van P61

Meer informatie over het coronavirus op thuisarts.nl en rivm.nl of bel met het landelijke publieksnummer 0800-1351.

Ter kennismaking: Ondersteuner voor Jeugd en Gezin

In juli 2019 is Eugenio van Loenen als OJG bij ons op de praktijk komen werken. De Ondersteuner voor Jeugd en Gezin onderzoekt en bespreekt de klachten / problemen van uw kind met u. Hij kan u voorlichten over allerlei zaken. Hij gaat in gesprek met u en uw kind over passende begeleiding. Uitgangspunt hierbij is dat u uw kind het beste kent en het uiteindelijke besluit neemt. De zorg bestaat uit de volgende stappen: Probleem/vraag verhelderen -> plan van aanpak -> overleg OJG met huisarts -> kortdurende begeleiding en/of verwijzing.

nieuw spoednummer SHR

Met ingang van direct heeft de avond- nacht en weekendhuisartsenpost de SHR een nieuw ( goedkoper ) telefoonnummer:

088-4274700!

Het oude nummer blijft voorlopig ook beschikbaar.

Nieuwe privacyverklaring in kader van AVG

Op 25 mei is de nieuwe privacy wetgeving van start gegaan ( de AVG). In dat kader hebben we onze privacyverklaring aangepast. Zie in de onderste balk van deze website.

Succesvolle kickoff samenwerkingsverband GEZond Voorschoten

Op 20 september 2017 hebben we een succesvolle kickoff gehad van het samenwerkingsverband GEZond Voorschoten tussen onze praktijk, andere huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, apotheek en een dietist.

 

Contact
Huisartsen Praktijk61
Leidseweg 61
2253 AA Voorschoten

info@praktijk61.nl
Tel 071-5615417
Fax 071-5619050